Golfbiler – arbejdsbiler

Hos Italcar Nordic finder du yderst fagkyndigt personale, nordjysk troværdighed og batteridrevne arbejdsbiler til alle behov. Vores sortiment huser nemlig elbiler af topkvalitet, og i alle størrelser, som fremover vil løfte kvaliteten og effektiviteten af din hverdag.

El arbejdsbiler i alle størrelser

Vi ved, om nogen, hvor frustrerende det kan være, hvis man har anskaffet en arbejdsbil, der hverken har pladsen eller kapaciteten til at udføre en bestemt arbejdsopgave. Derfor tilbyder vi alt fra små el arbejdsbiler, med plads til 2 personer og 4 personer, men også større el arbejdsbiler med plads til 8 personer og 14 personer.

 

De fleste af vores el arbejdsbiler har også alulad af forskellige størrelser, så du kan transportere dele til din arbejdsopgave. Med en bil fra Italcar Nordic, går du aldrig ned på hverken plads, kapacitet eller kvalitet, da vi også selv laver specialløsninger til netop dine behov.

Eldrevne køretøjer til private og erhverv

Vi forhandler både med private og med virksomheder. Mange private, der eksempelvis bor på landet, finder stor glæde i at eje små elbiler til landbrugsopgaver eller transport rundt på store områder land.

 

Når vi leverer batteridrevne arbejdsbiler til erhverv, er det ofte med det formål, at de skal bruges som golfbiler eller som transportmiddel af personale eller kunder.

Hvordan foregår handlen?

Ved den første kontakt med os, kan vi aftale en demonstrering af netop den elbil, du har i sigte. Vores personale bestræber sig udelukkende på, at finde frem til det helt perfekte match, så du får det største udbytte af elbilen, og netop derfor får du også en udførlig forklaring af, hvilke slags udstyr, du kan få med til bilen.

 

Vi svinger meget gerne forbi med en af de mange forskellige biler, så du kan se den an og stille eventuelle spørgsmål, inden du træffer den endelige beslutning. Vores biler er af højeste kvalitet, og vil glæde dig i mange år frem – og vi står altid til rådighed på sidelinjen, til at yde service og support, og vejlede dig i din el arbejdsbil.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 98 22 52 48, eller på e-mail: dan@d-cm-dk, hvor vi gerne svarer på dine spørgsmål.

 

Italcar Nordic følger med tiden og udviklingen, og derfor bestræber vi os altid på, at finde og implementere nye slags biler i vores sortiment. Kom ind og besøg vores forretning, på Industrivej 9 i Fjerritslev, hvor du kan opleve vores populære el arbejdsbiler med egne øjne.

Fleet.5 48v

fleet.5 48v